Foråret er sæsonen med høj forekomst af viral influenza, og husholdningsservice bør desinficeres ofte

2024-06-05

Foråret er sæsonen med høj forekomst af viral influenza, og husholdningsservice bør desinficeres ofte


På nuværende tidspunkt er influenza A udbredt. Udover at vaske hænder ofte, lufte ud ofte og bære masker, bør daglige fornødenheder som tøj og håndklæder også vaskes, tørres og skiftes ofte.


Derudover er desinfektion af service, vandkopper og andre husholdningsartikler også værd at være opmærksom på, især det service, der bruges af influenza A-patienter, bør desinficeres i tide. Det er selvfølgelig bedst at bruge professionelt steriliseringsudstyr såsom opvaskemaskiner og desinfektionsskabe. Hvis der ikke er sådant udstyr, er højtemperaturdesinfektion kendt for alle.

høj temperatur desinfektion

For at højtemperaturdesinfektion virkelig kan opnå den ønskede effekt, skal to betingelser være opfyldt på samme tid: Den ene er temperatur og den anden er tid.

Dampdesinfektion: Vask servicet og sæt det på dampstativet, damp i 20-30 minutter efter vandet koger, og køl og tør derefter naturligt.

Kogende desinfektion: Vask servicet og kom det i gryden (vandet er gået gennem servicet), kog i 15 minutter efter vandet koger, og lad det tørre naturligt.

Husk at det steriliserede service skal tørres naturligt for at undgå genkontaminering ved at tørre med en klud.

Desinfektion af opvaskemaskine

Når man tæller grundene til, at moderne mennesker ikke er villige til at lave mad, må en af ​​dem være: "Jeg vil ikke vaske op!"

Efter en trættende dag med arbejde og liv vil jeg af og til selv lave mad og spise rent og sikkert, men "fem minutter at spise og en halv time til at vaske op" er for besværligt, så jeg kan kun tage ud.

Men at tage ud hver dag vil forårsage ernæringsmæssig ubalance! Penge er dyrebare, men krop er dyrere. Det må have krævet en stor indsats at have dit eget køkken i denne by med skyhøje priser!

Anbefal et Jiatianfu service til alle: grønt, miljøvenligt, sundt og sikkert, let at rengøre

Service kan bruges i mikrobølgeovne, steriliseres i desinfektionsskabe, høj temperatur brister ikke, modstår at falde og er ikke i stykker, blyfri, giftfri, langsom varmeledning, ikke varme, glatte kanter, nem at rengøre, olie- modstandsdygtig og uigennemtrængelig, kan tilberedes, ældningsbestandighed: 36 måneder.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy