Klassificering af service

2024-06-05

Klassificering af service

Timford service

Jiatianfu service, også kendt som miljøvenlig service, er et nyt materiale lavet af uorganisk pulver + pp plus polymermaterialer. Denne nye type harpiks er vandtæt, stærk, varmebestandig og ikke-brændbar. Det er befordrende for at reducere fænomenet med at fælde træer for at lave papir og spare olieressourcer, og det er ikke-giftigt og miljøvenligt. Service bruges i cateringindustrien og børnecateringindustrien på grund af dets lethed, skønhed, høj- og lavtemperaturbestandighed og ikke-knuselige egenskaber.

Keramisk service

Service lavet af keramik har god varmebestandighed, stabile kemiske egenskaber og en bred vifte af anvendelser. Glasuren på overfladen af ​​ringere keramik kan dog indeholde tungmetaller som bly og cadmium, der er skadelige for kroppen.

glas service

Glasservice har en glat, gennemskinnelig overflade og et højt udseende. Den kan fremstilles i forskellige mønstre og former. Den har høj kemisk stabilitet og behøver ikke tage højde for risikoen for migration af skadelige stoffer. Dog er service lavet af glas ikke modstandsdygtigt over for hurtig afkøling og varme, og er meget skrøbeligt.

Rustfrit stål bestik

Rustfrit stål bestik er dråbe- og korrosionsbestandigt, ingen rust. Men rustfrit stål er lavet af jern-chrom legering blandet med nikkel, molybdæn, titanium, mangan og andre metaller. Nogle metaller er skadelige for den menneskelige krop. Elektrolytten vil reagere med det rustfri stål i lang tid, og de skadelige stoffer vil blive opløst.

Plast bestik

Plastservice råmaterialer er generelt polyethylen og polypropylen. Fordelene er let vægt, smukt udseende, ikke let at bryde og lav pris. Men når ringere plastikskåle rummer varm suppe, er der risiko for, at skadelige stoffer vandrer ud. Hvis ståluld bruges til at skrubbe, vil den producerede mikroplast også blive indtaget af menneskekroppen.

bordservice af træ

Den største fordel ved træservice er, at det er nemt at skaffe materialer og har ingen toksiske effekter af kemikalier. Bakterier og skimmelsvamp er dog nemme at opdrætte i et fugtigt miljø. Selvom nogle træskåle og bambusskåle er belagt med et lag maling for at forhindre vækst af mikroorganismer, har dette lag maling risiko for at falde af og blive indtaget af menneskekroppen.

Vælg Jia Tianfu miljøvenligt Oyster Shell-service

1. Råvarer til service: Det er en ny type materiale lavet af uorganisk pulver + PP plus polymermaterialer. Gennem høj temperatur og højt tryk kemisk reaktion teknologi, er det en ikke-giftig og miljøvenlig

2. Bordservicens materiale, som kan genbruges, nedbrydes og brændes fuldt ud, producerer ikke sort røg eller giftig gas under forbrændingsprocessen, og efterlader kun askepulver efter afbrænding, som vender tilbage til jorden.

3. Service er et af de mest miljøvenlige materialer. Det er medvirkende til at reducere fænomenet med at fælde træer for at lave spisepinde og spare olieressourcer, og det er absolut ikke-giftigt. Det tilføjer ikke stærk syre, stærk alkali, melamin, formaldehyd og andre kemiske råmaterialer, hvilket er overlegent i forhold til traditionelle melaminmaterialer.

4. Service kan bruges i mikrobølgeovne, steriliseres i desinfektionsskabe, høj temperatur brister ikke, modstår at falde og er ikke i stykker, blyfri, giftfri, langsom varmeledning, ikke varme, glatte kanter, nem at rengøre, oliebestandig og uigennemtrængelig, kan tilberedes, ældningsbestandighed: 36 måneder.

5. Bordservice har en bred vifte af anvendelsesscenarier og kan bruges i high-end og high-end restauranter: kinesiske og vestlige restauranter, hoteller, restaurantkæde restaurant tilpasset service, store kantinebakker osv., med temaet miljø beskyttelse, sundhed, giftfri og forureningsfri, dråbe- og højtemperaturbestandighed og genanvendelig genbrug. Brug Jiatianfu service til at opgradere levetiden for mennesker og service og reducere omkostningerne ved tab af service og genbrug for cateringfirmaer.


Når du vælger keramisk service, skal du være opmærksom på at vælge service med lille dekorativt område eller sikker underglasurfarve eller inglazefarve, og prøv ikke at vælge service med meget lyse farver og farvede dekorationer på indervæggen. For glaseret porcelæn er det let at identificere ved visuel inspektion og berøring. Hvis billedet ikke er så lyst som den glaserede overflade, håndtaget ikke er glat, eller endda kanten af ​​billedet har en hævet følelse, bør du købe det forsigtigt. Vælg højkvalitetsglas til service, med lys farve, højt brydningsindeks, glat overflade og en sprød metallisk lyd, når der bankes let. Du bør prøve at vælge farveløst og gennemsigtigt glas. Er der farve, bør du også vælge den slags, der ikke er for lys og jævnt fordelt. Ved køb skal du være opmærksom på, om der er et varmebestandigt mærke, som er relateret til sikkerhedsproblemer under brug. Ved valg af service i rustfrit stål er det vigtigste at tjekke materiale- og stålnummeret, der er markeret på den ydre emballage af det rustfri stålservice. Prøv at købe fra almindelige butikker, og prøv ikke at købe service i rustfrit stål af lav kvalitet i vejkanten til en lav pris. Fordi det kan være blandet med mange barske materialer, kan det ikke opfylde kravene til sikker brug, og det vil forårsage skade på menneskekroppen efter brug. Prøv at købe spiseligt bordservice i rustfrit stål. vælg plastik bestik

Kvalificerede plastprodukter har ingen skarp lugt, mens ukvalificerede plastprodukter har en ubehagelig lugt. Før du køber, er det bedst at lugte det først, hvis der er en ubehagelig lugt, skal du ikke købe det.

vælg træservice

Naturligt træ har en naturlig aroma, og behandlet ringere træservice indeholder skadelige stoffer og lugter ejendommelig. Køb ikke dem, der er særligt hvide eller farvestrålende. Overfladen af ​​træservice skal være hård, glat og fri for revner. Når du vælger, kan du ridse dens sektion med dine negle for at se, om den er hård.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy