Forskellen mellem østersskalspulver og stenpulver

2024-06-05

Østersskalpulver og limepulver er begge hvide pulvere, og det er svært at skelne deres molekylære størrelser med det blotte øje, så de føles ens, men molekylstørrelsen af ​​østersskalpulver er meget mindre end stenpulver. Det bearbejdes ved denne proces og har en høj grad af finhed, mens molekylerne af stenpulver ikke kan opfylde standarden.

Hovedkomponenterne i østersskalpulver er calciumcarbonat og kitin og indeholder også en lille mængde aminosyrer og polysaccharider. Stenpulver er et hvidt pulveragtigt stof med calciumcarbonat som hovedbestanddelen. Det indeholder ikke kitin og har en vis mængde metalelementer. Chitin kan effektivt hæmme bakterier, så stenpulver har ingen sådan effekt.

Østersskaller indeholder calciumcarbonat, som er et af de essentielle mineralske elementer for kroppen og hovedsageligt er involveret i dannelsen af ​​knogler og balancen af ​​kropsvæsker. Almindelig stenpulver og østersskalspulver på markedet. Stenpulver indeholder tungmetaller, men det gør østersskalspulver ikke, stenpulver indeholder magnesium, men østersskalspulver gør det ikke.

Anbefaler Jia Tianfu miljøbeskyttelse østers shell bordservice

1. Råvarer til service: Det er en ny type materiale lavet af uorganisk (østersskalspulver) pulver + pp som råmateriale plus polymermaterialer. Gennem højtemperatur, højtryks kemisk reaktionsteknologi er det et grønt, miljøvenligt og sundt produkt.

2. Servicen kan genbruges, nedbrydes og brændes helt. Under afbrændingsprocessen dannes der ingen sort røg eller giftig gas. Efter afbrænding er der kun askepulver tilbage, som vender tilbage til jorden og har en kulstofneutral effekt.

3. Servicemateriale er et af de mest miljøvenlige materialer. Det er befordrende for at reducere fænomenet med at fælde træer for at lave spisepinde og spare olieressourcer, og det er absolut ikke-giftigt. Det tilføjer ikke stærk syre, stærk alkali, melamin, formaldehyd og andre kemiske råmaterialer, hvilket er overlegent i forhold til traditionelle melaminmaterialer.

4. Service kan bruges i mikrobølgeovne, steriliseres i desinfektionsskabe, høj temperatur brister ikke, modstår at falde og er ikke i stykker, blyfri, giftfri, langsom varmeledning, ikke varme, glatte kanter, nem at rengøre, oliebestandig og uigennemtrængelig, kan tilberedes, ældningsbestandighed: 36 måneder.

5. Bordservice har en bred vifte af anvendelsesscenarier og kan bruges i high-end og high-end restauranter: kinesiske og vestlige restauranter, hoteller, restaurantkæde restaurant tilpasset service, store kantinebakker osv., med temaet miljø beskyttelse, sundhed, giftfri og forureningsfri, dråbe- og højtemperaturbestandighed og genanvendelig genbrug. Brug Jiatianfu service til at opgradere levetiden for mennesker og service og reducere omkostningerne ved tab af service og genbrug for cateringfirmaer.

Vi samler hundredvis af bordservicestile, giver dig et komplet udvalg af tjenester, bygger et højkvalitetsmærke af kinesisk bordservice, fremstilling, levering, drift og service og stræber efter at skabe et verdenskendt kinesisk service.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy