Engangsservice er praktisk at bruge, men det påvirker alles helbred

2024-06-05

Selvom det er praktisk og hurtigt at bruge engangsservice, er der sundheds- og sikkerhedsrisici! I dagligdagen kan engangsservice ses overalt i fastfoodrestauranter i gader og stræder, og alle nøjes med det for nemheds skyld. Jeg vil dog stadig minde alle om, at vi af hensyn til vores egen sundhed bør være mere opmærksomme på hygiejnen af ​​service, når vi spiser, og forsøge at udvikle vanen med at medbringe vores eget service og reducere eller undlade at bruge engangsservice. Faktisk forstår mange borgere, at der er nogle problemer med at bruge engangsservice. På grund af bekvemmelighed kan mange mennesker ikke leve uden engangsservice. Engangsservice, det samme, folk har forskellige holdninger til det, og som mange borgere bekymrer sig om, er engangsservice hygiejnisk?

Ifølge reglerne skal den ydre emballage af engangsservice være mærket med produktrelaterede oplysninger såsom fabriksadresse, produktionsdato og holdbarhed, men alle husker, er disse oplysninger blevet markeret på det engangsservice, du har brugt? Reporteren så madpakken i hånden, emballagen var meget enkel, og der var intet ord trykt på den gennemsigtige emballagepose bortset fra støvet. Butiksejeren fortalte reporteren, at der ikke ville blive trykt nogen information på den lille pakke med denne slags engangsservice, og det var normalt på æsken. Bagefter bragte butiksejeren en pakkeboks til reporteren. Kunne ikke finde nogen relevant information om produktet.

Uanset yderpakningen eller den lille pakke er der ingen oplysninger om producenten. Efter journalistens besøg er produktkvaliteten af ​​engangsservice faktisk chokerende. Derefter vil reporteren rapportere de fundne problemer til den relevante ledelsesafdeling.

Her vil vi også minde den brede offentlighed om, at vi af hensyn til vores eget helbred bør være mere opmærksomme på hygiejnen af ​​service, når vi spiser, forsøge at udvikle vanen med at medbringe eget service og reducere eller undlade at bruge engangsservice, f.eks. for at undgå disse unødvendige retter. Problemer.

Landet går ind for grøn miljøbeskyttelse som tema for at skabe en sund økologi. Virksomheder, institutioner, skoler og hospitaler leverer ensartet måltider og bruger grønt og miljøvenligt service, som kan genbruges i lang tid. Vores "Jiatianfu" service er grønt, miljøvenligt, sundt, ikke-giftigt, vandtæt, stærkt, dråbe- og højtemperaturbestandigt og genanvendeligt. Kan bruges i mikrobølgeovne og desinfektionsskabe, høj temperatur brister ikke; lys glans, let at farve, langsom varmeledning, ikke varme, glatte kanter, delikat fornemmelse, let at rengøre. Produktet har bestået forskellige testindikatorer; produktet har bestået SGS-standarden; produktet har bestået fødevarebeholder-certificeringen. Udbredt i cateringindustrien og børns cateringindustri.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy