Nuværende status og problemer med miljøvenlig serviceindustri

2024-06-05

1. Koncentrationen af ​​melaminindustrien er lav. Virksomheder er hovedsageligt eksportorienterede. Der er mangel på virksomheder med åbenlyse markedsandelsfordele på hjemmemarkedet.

2. Stigende råvarepriser og hård konkurrence på markedet har ført til, at nogle virksomheder mangler selvdisciplin og sjuskede kvalitetsprodukter til umiddelbare fordele, hvilket alvorligt påvirker den sunde udvikling af industrien.

3. Produktstrukturen er urimelig og modstår produktmætning. Der er få mid-to-high-end festprodukter og kendte mærker. Samtidig er de fleste produktvarianter svære at tilpasse til markedets efterspørgsel. Generelt viser det en situation, hvor man modstår overdreven konkurrence på produktmarkedet og svag konkurrence på det internationale marked for mellem- og high-end produkter.

4. Imiteret porcelænsservice er let at knække, har dårlig oliebestandighed, er ikke modstandsdygtig over for høje temperaturer og andre produktfejl, der alvorligt påvirker brugsoplevelsen og yderligere markedsfremme.

I denne sammenhæng opstod stenimiteret porcelæn som et nyt miljøvenligt materiale. Dette produkt er genanvendeligt, let at genbruge, grønt, ikke-giftigt og forureningsfrit, økonomisk og praktisk og har fuldstændig ændret forureningsproblemet med melaminmaterialer.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy