Sådan vælger du det rigtige børneservice

2024-06-05

Som forældre bør vi ikke kun købe diverse legetøj til vores børn, men også købe sikkert service til dem. Når du går ud i butikken står du over for en masse forskellige valgmuligheder, der er rigtig mange forskellige børnebestik. Nogle har smukke former og nogle er smukt printet, så du begynder at spekulere på, hvilket materiale der er det sikreste? Der er så mange spørgsmål, der løber gennem dit sind. For at hjælpe dig med at undslippe dilemmaet med at have for mange valgmuligheder, når du er i den svære situation at træffe en beslutning, er her nogle tips til jer forældre om, hvordan man vælger det rigtige service til dine børn.

Generelt er der flere forskellige materialer til fremstilling af service - plastik, melamin, keramik, rustfrit stål, stenimitation. Men af ​​sikkerhedsmæssige årsager udelukker vi keramik eller glas til dit barn.

Plast er normalt lavet af polymerpolymerisation (PP), som er et sikkert materiale ifølge FDA, og det er billigere end rustfrit stål. Jeg har været på plastfabrikanters værksteder, og under fremstillingsprocessen fortæller fabrikken dig aldrig, at de tilføjer opløsningsmidler, blødgørere, tonere osv., og nogle bruger endda genbrugsplast til at opdatere deres produkter til gengæld for lavere omkostninger. Disse genanvendte plastik har en vis toksicitet, og vigtigst af alt, plasten har en tendens til at klæbe til olie og er svær at rengøre, så de er ikke ideelle materialer.

Lad os nu vende os til melamin, selve materialet er giftigt melamin og slet ikke sikkert. Grunden til, at den kan passere FDA og LFGB, er afhængig af en gennemsigtig belægning på produktets overflade. Det forhindrer melaminmateriale i at komme i direkte kontakt med din mad. Du vil opdage, at melaminservice kommer i blanke farver, fordi belægningen reflekterer lys. Uden en belægning ville den være 100% giftig. Hvis belægningen er beskadiget, skal du smide den væk og ikke fodre din baby med den igen.

Rustfrit stål er et bedre valg til børnemad. Men selv med rustfrit stål er der stadig nogle ting, du skal lære. Vælg blot 18/8 eller 304 rustfrit stål, kun SS304 er 100 % fødevaresikker. SS304 er et austenitisk rustfrit stål. Vælg ikke 201 rustfrit stål eller 400-serien rustfrit stål. De er mere tilbøjelige til at ruste og er slet ikke sikre. I modsætning til SS304 er både SS201- og SS400-serien martensitisk rustfrit stål. Du har muligvis spørgsmål, hvordan kan jeg se, hvilken der er SS304? Der er to metoder. Den ene er at læse materialebeskrivelsen på pakken, og den anden er at tage en lille magnet. Hvis metallet tiltrækker magneten, beviser det, at det er martensitisk rustfrit stål og ikke bør købes. Hvis metallet ikke tiltrækker magneten, så er austenitisk rustfrit stål - SS304, du holder det rigtige produkt.

Stenimiteret porcelænsservice er et grønt og miljøvenligt materiale, der har tiltrukket sig folks opmærksomhed de seneste år. Materialet er grønt, sundt, miljøvenligt, ikke-giftigt, modstandsdygtigt over for fald og høje temperaturer, genanvendeligt og genanvendeligt, gør ingen skade på vores jord, er velegnet til mikrobølgeopvarmning og kan sikkert placeres i opvaskemaskinens desinfektionsskab. Heldigvis vælger flere og flere forældre service i stenimiteret porcelæn som deres første valg til deres babyer.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy